Campanya/Diari Carcel = Tortura

CARCEL=TORTURA ¡POR EL FIN DE LOS MALOS TRATOS EN PRISION!

La campanya Carcel = Tortura, és una campanya que va començar a principis d’Octubre des de dins de les presons de l’Estat Espanyol, en la qual estan participant diferents col·lectius antipenitenciaris, juntament amb algunes companyes presxs.

Aquesta campanya pretén evidenciar les tortures i maltractes que es cometen en els centres penitenciaris, donant suport perquè les denuncies presentades per les presxs progressin i fent pressió i difusió perquè no es cometin aquests abusos de poder. També petèn crear una base social concient d’aquesta situació, per així poder exigir des de la lluita al carrer un canvi en aquestes pràctiques.

Tots el primers de mes, les persones presxs que participen a la Campanya estan fent un dejuni, així com intents varis per expandir la campanya i poder crear eines eficients per treure a la llum i fer front a les tortures i mals tractes que es viuen dia a dia dins les presons. Mentrestant a davant de la Paeria de Lleida, es realitza una concentració-taula informativa per fer visible l’acte de protesta dels gairebé 70 presxs ( 4 a la presó de ponent) que participen a la Campanya.

Com sempre, els carcellers, policies, funcionaris i jutges, ja estan posant dificultats a les companyes que participen a la campanya, usant la por perquè no s’hi sumi ningú més i la campanya tingui la menor repercussió.

CLICA PER DESCARGAR-TE EL PERIÒDIC DE LA CAMPANYA!

preso=tortura

Una resposta a Campanya/Diari Carcel = Tortura

  1. Retroenllaç: Presó = tortura |

Deixa un comentari