VOLEM JUSTÍCIA PER AL CARLOS

Carlos Molina Hernández va entrar pres a la presó de Ponent per un petit robatori. La condemna va ser de 2 anys i mig. El dia 29 de Juliol del 2006 (faltant-li 2 mesos per sortir en llibertat) Josefa, la seva mare, el va anar a veure com feia cada setmana. No li van deixar. Ella, estranyada, va tornar l’endemà. Aquest dia els van permetre veure’s, però solament els van deixar 10 minuts, quan l’habitual és mitja hora. Durant aquests minuts, Josefa va veure a Carlos molt malament i va observar unes marques a les seves munyeques. El seu fill li va dir que no podia dir res. Uns dies després, el 2 d’Agost, després de que la Josefa insistís en voler saber el que li passava al seu fill, després d’insistir a l’assistenta social que l’anés a veure, Josefa va anar a la presó. Allí la van fer esperar una bona estona, i després li van comunicar que el seu fill havia mort. La van haver d’atendre a urgències.
Des d’aquest dia, la Josefa ha estat batallant als jutjats demanant una cosa que sembla no li volen donar; la veritat. Primer van dir que havia estat un atac d’asfíxia, després havia relliscat a la dutxa, i finalment que s’havia colpejat la front contra un radiador. Les versions es contradiuen. Juntament amb el Carlos van trobar una carta on ell nombrava a diversos carcellers que l’estaven assetjant. Des dels jutjats li van donar una còpia a Josefa, però en aquesta la part dels noms està censurada. Abans d’un judici, el director es va atrevir a dir-li a la Josefa: “Cuidadín con lo que dices”. 
Sabem que estaven assetjant al Carlos, sabem que estava en una cel·la d’aïllament quan va morir. Hi ha un judici pendent que es farà en poc temps, i la seva mare Josefa i el Grup de Suport a Presxs en Lluita de Ponent exigim que es faci una investigació seriosa sobre els fets i que es digui la veritat alta i clara. Carlos va ser assassinat. Demanem justícia per al Carlos. Exigim que això no passi més, que acabi ja la màfia carcerària. Prou impunitat per als carcellers. No més morts a la presó.


—————————————————————————————————–


QUEREMOS JUSTICIA PARA CARLOS

Carlos Molina Hernández entró preso en la cárcel de Ponent por un pequeño robo. La condena fue de 2 años y medio. El día 29 de Julio de 2006 (faltándole 2 meses para salir en libertad) Josefa, su madre, le fue a ver como hacía cada semana. No le dejaron. Ella, extrañada, volvió el día siguiente. Ese día si les permitieron verse, pero solamente les dejaron 10 minutos, cuando lo habitual es media hora. Durante estos minutos, Josefa vio a Carlos muy mal y observó unas marcas en sus muñecas. Su hijo le dijo que no podía decir nada. Unos días después, el 2 de Agosto, después de que Josefa insistiera en querer saber lo que le pasaba a su hijo, después de insistir a la asistenta social de que le fuera a ver, Josefa fue a la cárcel. Allí la hicieron esperar un buen rato, y después le comunicaron que su hijo había muerto. Tubo que ser asistida en urgencias.
Desde este día, Josefa ha estado batallando en los juzgados pidiendo algo que parece no le quieren dar; la verdad. Primero dijeron que había sido un ataque de asfixia, luego que había resbalado en la ducha, y por último que se había golpeado la frente contra un radiador. Las versiones se contradicen. Junto con Carlos encontraron una carta donde él nombraba a varios carceleros que le estaban acosando. Desde los juzgados le dieron una copia a Josefa, pero en ésta la parte de los nombres está censurada. Antes de un juicio, el director se atrevió a decirle a Josefa: “Cuidadin con lo que dices”.
Sabemos que estaban acosando a Carlos, sabemos que estaba en una celda de aislamiento cuando murió. Hay un juicio pendiente que se hará en poco tiempo, y su madre Josefa y el Grupo de Apoyo a Presxs en Lucha de Ponent exigimos que se haga una investigación seria sobre los hechos y que se diga la verdad alto y claro. Carlos fue asesinado. Pedimos justicia para Carlos. Exigimos que esto no ocurra más, que termine ya la mafia carcelaria. Basta de impunidad para los carceleros. No más muertos en prisión.

Deixa un comentari